Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Color in my life

 Άρχισε ψύχρα. Το γύρισε ο καιρός σε αναχώρηση. Η πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη ξοδεύτηκε σε κάποια υδρορροή. Ως χθες ακόμα όλα έρχονταν. Ζέστες, η διάθεση για φως, λόγια, πουλιά, πλαστογραφία ζωής. Γονιμοποιούνταν κάθε βράδυ τα φεγγάρια, πολλοί διάττοντες έρωτες ήρθαν στον κόσμο τον περασμένο μήνα.
Τώρα η γνωστή ψύχρα και όλα φεύγουν. Ζέστες, πουλιά, η διάθεση για φως. Φεύγουν τα πουλιά, ακολουθούν τα λόγια η μια ερήμωση τραβάει πίσω της την άλλη με λύπη αυτοδίδακτη. Ήδη αποσυνδέθηκε το φως από την επανάπαυση και από τις καλημέρες σου. Τα παράθυρα ενδίδουν. Το χέρι του μεταβλητού κλείνει τα τζάμια, άλλοι λεν ως την άνοιξη. άλλοι φοβούνται δια βίου.
Και εσύ τι κάθεσαι; Καιρός να μπεις κι εσύ στα αλλαγμένα. Να γίνεις ότι αναρωτιόμουν πέρυσι: "ποιος ξέρει τ'άλλο μου φθινόπωρο;". Άρχισε ψύχρα. Ρίξε στην πλάτη σου ένα ρούχο αποδημίας. 
Κική Δημουλά
 Ο καιρός αλλάζει και το φθινόπωρο με τις πρώτες ψύχρες μας χαμογελά πονηρά! Το μαύρο κάνει δυναμική επανεμφάνιση και ναι σιγά σιγά θα το βάλουμε και πάλι στις καθημερινές στυλιστικές μας επιλογές. Ωστόσο σε μια προσπάθεια τύπου BRING SUMMER BACK αρνούμαι πεισματικά να παραδεχτώ ότι όλα γύρω αρχίζουν να χάνουν την ζωντάνια και το χρώμα τους και προετοιμάζονται για το χειμώνα! Λοιπόν μαύρο ναι . . . Άχρωμο ποτέ!  
Και κάπως έτσι βρίσκομαι να φοράω φούστα και μπλούζα Miss Reina σε άσπρο-μαύρο, κλασσικός και εγγυημένος συνδυασμός των απανταχού fashionistas, σε συνδυασμό με τα υπερλαμέ (αλλά καθόλου δεν με νοιάζει αυτό!!) φούξια Fullah Sugah πέδιλα που τόσο αγαπώ για το χρώμα τους! Το τσαντάκι είναι Alexi Andriotti και ο συνδυασμός των γυαλιών εντελώς τυχαίος... μέχρι που είδαμε τις φωτογραφίες και μας έπιασαν τα γέλια!
Όση ψύχρα και αν κάνει λοιπόν έξω ή μέσα σου μην ξεχνάς να βάζεις χρώμα στη ζωή σου!
Τα φιλιά μου,
Μαρία
Miss Reina e-shop
Miss Reina on facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Always reading your comments! Thanks for leaving one!
xxx Maria