Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Jumpsuit: Στα βήματα του Elvis



 Ολόσωμη φόρμα.....Ένα ρούχο πασπαρτού με μεγάλη ιστορία. Ξεκίνησε σαν στολή εργασίας ,κυρίως για λόγους προστασίας, αλλά μετά τη  δεκαετία του '70 αναδείχθηκε σε σήμα κατατεθέν της εποχής με μεγάλους αστέρες να την προτιμούν! Και ποιος δε θυμάται άλλωστε την φανταστική ολόσωμη φόρμα του Elvis Presley!
Και κάπως έτσι οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας εντάσσουν αυτό το κομμάτι στις συλλογές  τους... Τα χρόνια περνούν, οι τάσεις αλλάζουν αλλά η μόδα επιστρέφει! Και έτσι σήμερα το συγκεκριμένο ρούχο κατέχει ιδιαίτερη θέση στις προτιμήσεις των γυναικών και όχι άδικα, αφού μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και σε διαφορετικές περιστάσεις. Από το πρωί στη δουλειά, το μεσημέρι για φαγητό, το απόγευμα και το βράδυ σε κάποια έξοδο, με τα κατάλληλα αξεσουάρ αλλάζει εντελώς και σίγουρα τραβάει τα βλέμματα!
Μου έλυσε τα χέρια το καλοκαίρι και δεν άντεξα να αντισταθώ στον πειρασμό τώρα που άλλαξε ο καιρός! Άλλωστε, οι fashionistas στις μεγαλύτερες πρωτεύουσες της μόδας ανά τον κόσμο , μας δείχνουν το δρόμο και μένει μόνο να προσαρμόσεις την τάση στο δικό σου στυλ. 
Αν έχεις ήδη μια ολόσωμη φόρμα από το καλοκαίρι μη διστάσεις να κάνεις του δικούς σου συνδυασμούς. Βάλε ένα όμορφο πουκάμισο και ένα ιδιαίτερο καλσόν και το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει! Αν όλο το σύνολο κινείται σε χρωματικά ήρεμους τόνους και θες να κάνεις τη διαφορά, πρόσθεσε κοσμήματα, όπως αυτό το headpiece που φοράω. Ψηλοτάκουνα ή όχι, δική σου η επιλογή! 
Το μυστικό  είναι η καλή διάθεση!!
Τα φιλιά μου,
Μαρία Φ.

P.S. Φοράω: πουκάμισο και παπούτσια Zara 
                     ολόσωμη φόρμα από το κατάστημα miss Reina ( CARAMeLLA)
                     καλσόν Calzedonia 
                     headpiece από το κοσμηματοπωλείο Μπαντουβάνη


1 σχόλιο:

Always reading your comments! Thanks for leaving one!
xxx Maria