Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Όταν το ξύλο παίρνει μορφή. . . Anna Moraitou Design!

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε όλο και περισσότερες πρωτότυπες ιδέες που έχουν εφαρμογή στη μόδα! Όμορφα, περίεργα σχέδια συνδυάζονται με υλικά που ούτε θα φανταζόσουν και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό! Όταν η ελληνική υπογραφή μπαίνει σε τέτοιες δημιουργίες, η υπερηφάνεια φουντώνει μαζί και η περιέργεια για τον άνθρωπο με την σίγουρα μεγάλη φαντασία που βρίσκεται πίσω από τέτοια εγχειρήματα! Και κάπως έτσι φτάνουμε στην Άννα Μωραϊτου, αρχιτέκτονα με ιδιαίτερη αισθητική και μεγάλη αγάπη για το ξύλο! Οι δημιουργίες της πολλές, όπως και οι διακρίσεις!

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

The Dress!

Την εταιρία Addict την γνωρίσαμε σε προηγούμενο post ( δες εδώ ) και αμέσως μου έκαναν εντύπωση τα υπέροχα prints που είδα στη συλλογή της! Από ότι φάνηκε άρεσαν πολύ και σε εσάς . . . Και έτσι ξεκινάμε . .  Είναι η δική μου πρόταση για το πως θα φορέσουμε όλα αυτά τα super stylish φορέματα και όχι μόνο!
Η άνοιξη μπήκε και μαζί της έφερε χρώματα! Ανήκεις και εσύ στις γυναίκες που το βασικό χρώμα στη ντουλάπα σου είναι το μαύρο?? Ήρθε η ώρα να επενδύσεις σε ένα ρούχο κλειδί με χρώμα που σίγουρα θα σε ανανεώσει!